Monet miettii, että mitä tarvitaan hyvään elämään. Olen aika varma, että minä löysin oman reseptin hyvään elämään tänään. Pari pitkää laskua, aurinko ja kevyt puuteri. Ekaks vähän skinnataan ja nautitaan maisemista, sen jälkeen lasku alas laaksoon hyvässä puuterissa. Siinä hermot lepää ja unohtuu maalliset murheet.

Lähdettiin aamulla porukalla mäkeen, mutta nopeasti sit selvisi, että muita innostaa enemmän etsiä hyviä laskuja hisseiltä. Muut lähti etsimään onneaan hisseiltä, minä suuntasin ylös. Otin varuilta yhden lyhyen laskun hissin vieressä ja totesin, että joka käännöksellä iskee jäätyneet kumpareet uuden lumen seasta.

Siispä ei muuta kun skinit suksien pohjaan ja menoksi. Soolona kun menin, niin en hakenut mitään äärilinjoja. Lumi oli kuitenkin tarttunut vuoreen sen verran hyvin, että uskaltauduin laskemaan semmosen n.30 asteisen kivan bowlin ja kurun pätkän. Tonnin verran verttiä ja polveen asti hiton kevyttä puuteria. Yksinään kun olin, niin ei tarvinnut muuta porukkaa odotella ja laskinkin koko laskun putkeen. Kaksi japanilaista lautaduudia laski vähän ennen minua ja ennen heitä ei kukaan ollut vielä laskenut tuota laskua. Eli koko matka alas puhdasta hankea. Alhaalla oli aika voittaja fiilis ja hymy herkässä. Traversella ohitin lautailijat ja avasin jälkeä, taukopaikalla selvisi, että nää kaks jätkää oli kaverin kavereita ja tiesivät minut. Hauskoja heppuja ja ottivat vielä auton kyytiin takas hisseille. Iso kiitos siitä.

Hisseillä törmäsin Nickiin ja pariin kaveriin lodgelta, he olivat juuriinsa lähdössä päivän ekalle laskulle. Lähdinkin sitten heidän messiin ja skinnattiin tuolle samalle laskulle minkä mie laskin aikasemmin. Nyt oli jo vähän uusia jälkiä ja aurinkokin oli vähän painanut lunta, mutta silti äärimmäisen hyvää laskua. Tältä laskulta tuli muutama laskukuvakin. Kokonaisuutena yksi kauden parhaista päivistä.

 

Aamun maisemaa

 

Pilvet jäi nopeasti taakse

 

Kivat maisemat täällä japaniassa

 

Näissä maisemissa hermot lepää

 

Skinnaaminen on hauskaa hommaa

Välillä tuuleskeli vähäsen

 

Mie kruisailemassa alas toisella laskulla

 

Vähän liikaa jälkiä miun makuun, mutta ei iha hirveesti voinu valittaa

Koitin päästä piiloon kameralta, unohin vaan olla tekemättä sauvamerkkiä

 

Huomenna taitaakin tulla parkkipäivä, tulossa aurinkoa ja laaksossa +16c, mäelläkin kympin paremmalla puolella.