Pari mennyttä päivää on ollu pitkästä aikaa hyvää laskua. Tosin on kyl saanu käyttää kaiken paikallistuntemuksen, että on löytynyt vielä muutaki kun jäätä tai tuulen pakkaamaa lunta. Toissapäivänä puhalteli tuuli 120km/h ja vei kaiken lumen harjanteilta ja pakkasi putikat kannen alle muissa paikoissa. Lumille pääsy oli vähintäänkin mielenkiintoista, ihan puhdasta jäätä tai sitten polventappajatuulikorppua. Varsinkin lautailijoilla oli vähän ongelmia jäällä. Oli kyllä itelläki muutamassa paikassa semmonen fiilis, ettei olis yhtää harmittanu vaikka olis hakku ollu mukana. Järkkäri jäi kotio ja otin videokameran sen sijaan, eli pokkarifotoja vaan tarjolla tällä kertaa.

Mennäkö vai eikö mennä, miettii Lachlan.

 

Hauskaa tuulen pakkaamaa lunta

 

Paikalliset ei oikein arvostaneet meidän seuraa

 

Hapon pohjois puolen linjoja

 

Maisemaa

 

Maisemaa Tsugaikea kohti

 

Jokilaakso pohjois puolen traversen lopusta

 

Kiekkoa

Lauantaina pelattiin myös Hakuban viralliset olympialaiskiekot. Canada vei voiton, mie ja Tuomo sekä tanskalaiset muodosti scanditiimin ja tultiin toiseks. Australia/USA tiimi jäi kolmannelle sijalle. Oli kyl hiton hauskat pelit ja voi olla tulevan lämpöaallon aikana pelataan toinenkin turnaus.

 

Hapon bäkkäriä tältä päivältä

 

Hauskoja pätkiä suoraan hissiltä

 

Laskun jälkeen

 

Suojasilla paikoilla oli vielä oikein kivaa lunta, mie laskemassa. Kuvaajana Patrick

 

Mie kruisailemassa kohti laaksoa, kuvaaja Patrick

 

Nyt tosiaan lupailee hyvin lämmintä keliä seuraavaks viikoks. Pitää toivoo, että yöllä kuitenki pakastais niin pääsis ees firnii laskemaa aamusin. +10c hujakoilla taitaa mennä laaksossa koko seuraava viikko ja mäessäki reilusti plussalla, mielenkiintonen viikko siis edessä. Taitaa mennä punttihommiks taas.