Todella hyvä hiihtopäivä tänään. Skinnattiin ja laskettiin kaks hyvää laskua, sen jälkeen onseniin. Yksi parhaista laskuista tässä kuussa. Semmonen 20cm pehmeetä lunta jonka tuuli oli pakannu mukavan tiiviiksi, niin ettei jäiset pohjat tuntunut läpi. Oltais päästy japanilaiseen elokuvaanki hiihtämään, mutta puuteri poltteli enemmän. Siellä oli semmonen 20-30 henkee kuvaamassa Gaku nimistä leffaa. Nopeella googletuksella olettaisin sen olevan http://en.wikipedia.org/wiki/Gaku tuon sarjakuvan filmatisointi. Jos oltas jääty, niin oltas laskettu semmosta 100 verttimetrin harjannetta koko päivän. Nyt saatiin kaks huomattavasti parempaa laskua. En osannu odottaa hyvää hiihtopäivää, niin ei ollu kun pokkari mukana. Eli äksöni kuvat puuttuu tältä päivältä.

Tuttua harjannetta ylös. Näyttää vilkkaalta, mutta me ja joku randomi telluduudi oli ainoot laskijat, noi muut on sitä filmiporukkaa.

 

Harjanteella vähän tuuleskeli.

 

Vuoren siisteimmät aurinkolasit.

 

Filmiryhmän tyyppi tulossa kyselee halutaanko laskee filmissä.

 

Hakuban kylä vuorelta nähtynä.

 

Eteläpuoli harjanteesta näytti kans melkosen houkuttelevalta.

 

Hyvä lumi, todella kiva laskee.

 

Melkosen iso vyörykin oli tullu alas joelle edellisen vesisateen aikana. Eipä olis ollu kiva olla tuon kyydissä, melkein 1000 verttiä pitkä tuo vyöry.

 

Hyvä päivä päättyy onseniin. Kiva jotta ovat tuommosen rakentaneet suoraa pohjois puolen traversen päähän.

Huomenna pitäskin puotella lisää lunta, toivotaan parasta.