No niin, perille päästiin ja tässä jo pari päivää keretty laskeakin. Matka meni ihan hyvin, lento oli pirun pitkä ja sen päälle vielä 4 tuntia junailua höystettynä neljällä vaihdolla. Liekköhä tuota mitään hienompaa, varsinkin kun on kolmen kuukauden reissukamat ja sukset sun muut pykälässä. Perille asti ku päästiin niin oliki jo aika totaalisen hajalla. No vähä pikanuudelia naamaan ja unta palloon jokunen tunti, sit eiku aamulla mäkeen.

Kalle löysi pehmeetä lunta ja unohti toisen sauvan taakse.

Hyvää lunta. (hiihtäjä Kalle)

metsä hiihtoa

Metsähiihtoa parhaimmillaan.(hiihtäjä Kalle)

Samaa settiä.(hiihtäjä Kalle)

Lisää hyvää metsälaskua (hiihtäjä Kirstine)

Sinne se meni (hiihtäjä Kirstine)

Lumitilanne on uskomattoman hyvä verrattuna viime vuoteen. Ylempänä on kuulemma parhaillaan jo 6 metriä lunta. Me ei vielä olla skinnailemassa käyty, kun on hiton hyviä laskuja saanu ihan hissilläki. Sen verran pitää kuitenki olla laiska, ettei lähe skinnaamaan jos hisseilläki saapi faceshotteja.

Tänään oltiin hiihtelemässä Kirstin ja muutaman paikallisen tutun kanssa. Aamupäivästä oli todella hyvää metsälaskua ja iltapäivästä päästiin laskemaan yksi isompi linja Hapon pohjois seinältä. Olipaha vaan siistii puotella pikkusen vajaa tonni verttiä hyvää puuteria. Kuvia ei isommalta linjalta irronnu, varjon puolella valoa oli niin vähän ja tuuleskeli sillain, että kuvaajaa rupes laiskottamaan niin paljo että kamera jäi reppuun. Muutama foto aamupäivältä kuitenkin tuli.

Arska paistaa ja puuteri on syvää.(hiihtäjä Kirstine)

Minigolf linja.(hiihtäjä Matt)

Vähä harmittaa kun koko joulukuu meni parilan ääressä, eikä kerenny mäkeen. Nyt sit menee muutama viikko, ennen kun kintut tottuu taas laskuhommiin kunnolla. Ainaki tällä hetkellä ne vastustaa kovasti huomista hiihtopäivää. Iltaohjelmassa on siis extreme-venyttelyä, taivutetaan taipumatonta. Sattuu jo ajatuskin. No sen siitä saa ku on niin köyhä, että joutuu tekee töitä eikä kerkee aina vaan laskemaan.

Happo Onen eteläseinän alarinteet aamu auringossa.

Tuohon kuvaan on hyvä lopettaa tältä erää, ensi viikolla keskiviikosta eteenpäin olis tulossa taas lisää lunta iha reilusti. Sitä ennen olis saumaa laskee noita isompia linjoja, eli ei muuta ku venyttelemään.